Uwaga! Ogłaszamy wielki nabór na stanowisko aktualizatora/konkursatora. Można przyjąć, że to praktyka, bo kasy nie ma z tego żadnej, ale jest to w gruncie rzeczy fajna sprawa.
Problem jest taki, że właściwie już chyba ze trzy lata zajmuję się tym wszystkim sam i ostatnio brakuje mi już zapału - co widać po częstotliwości i jakości aktualizacji. Tymczasem nie jest to robota trudna, zajmuje (w zależności od ilości tekstów i jakości ich wysyłki) od 30 minut do 2 godzin (ale to jeśli jest naprawdę tragicznie). Z konkursami jest jeszcze łatwiej, trzeba na to kilka chwil - żeby wszystko posumować, zrobić tematy i ewentualnie dodać zwycięskie opowiadanie na główną - to jest kilka minut.
Miało być tak, że FZ dostanie nowy silnik i nowy layout i obaj - z Legolasem - chętnie byśmy się za to wzięli. Tyle że Lego nie ma na to czasu, a sam raczej koderem PHP nie jestem wystarczająco dobrym, szczególnie że na studiach wiedzą, jak mi projektami czas umilić. Więc na razie jest wszystko po staremu i trzeba kogoś, kto dodaje opowiadania i takie tam. To naprawdę nic strasznego i trudnego - szczególnie, że zawsze mogę pomóc i wytłumaczyć. Może być to i więcej niż jedna osoba - byle była pewność, że ten osobnik nie zniknie na amen z FZ w ciągu miesiąca - więc, mimo iż staż w sumie nie ma wielkiego znaczenia - to tych kilka miesięcy warto na FZ najpierw posiedzieć.
Jeśli ktoś się zgłosi, to doda się takiej osobie stosowne uprawnienia i przeprowadzę szybki, to jest skuteczny kurs + całodobowa infolinia na gg tudzież PW i mailu .
Zgłaszać się - jeśli ktoś ma inne ciekawe pomysły, albo chciałby w czymś pomóc, to śmiało
[ Dodano: 2009-02-14, 11:48 ]
Bomba! Mamy dwóch ochotników!
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Nadal potrzebujecie webmastera?
Na wasze potrzeby wystarczyłoby opracować stronę na silniku Joomla ;]
http://www.joomla.org/
I takiej robótki mógłby się podjąć.
Może wtedy jakiś aktualizator się znajdzie Jak na razie serwsis jest mocno zombiaty ;]
Poziom: 1 HP
0%
0/18
MP
100%
8/8
EXP
33%
3/9
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Na razie jest do tej fuchy wystarczająco osób. Takie silniki są raczej ograniczone, więc odpadają - dobre raczej na prostą stronkę o standardowych funkacjach. Myślałem i o tym, ale raczej odpada.
Mam nadzieję, że nowa wersja kiedyś powstanie, jeno na razie Legolas ma robotę, ja studia, praktyki a niedługo zacznę magistra klepać. Ale mam nadzieję, że się to mimo wszystko kiedyś ruszy, bo pomysły były wielkie
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
I te pomysły dalej są wielkie... Ale po 10h w pracy człowiek już nie myśli... W sumie wzbiera we mnie ochota na ponowne podjęcie kodowania Co do tego silnika to nie jest on tak rewelacyjny a i duuuuużo trzeba by zmieniać aby odpowiadało nam.
Jeśli mogę być zupełnie szczery, to przy waszej obecnej stronie głównej podstawowe możliwości Joomli byłyby skokiem w przyszłość.
A zdecydowaną większość gotowej funkcjonalność można zbudować gotowymi, darmowymi i sprawdzonymi pluginami
http://extensions.joomla.org/
Owszem, pewne funkcjonaliści trzeba by dopisać, ale to już można by robić w czasie działania nowego serwisu. I byłoby to dodatkowe opcje, które dochodzą z czasem.
Słyszałem, że ten serwis nie ruszył się z miejsca od 5 lat. Nie będę dalej przekonywał o tym, że coś co chciałbym wykonać dla was za friko byłoby lepsze, jeśli odpowiada wam to, co macie teraz...
Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum