Wiem, przepraszam za nie serdecznie! Już zostały poprawione
_________________ Za linią wroga są tylko dwie rzeczy, którym możesz ufac. Swojej broni i swojemu Bogu.
Moje zachowanie jest ludzkie, tak ludzkie, że wręcz krasnoludzkie.
Mam syna, na imię mu "Odwet"!
Poziom: 33 HP
5%
149/2982
MP
100%
1424/1424
EXP
74%
87/117
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Kolejna aktualizacja i kolejne problemy. Niestety odnośników obrazkowych podach w formie :"znajdziesz je w dziale fantasy obrazek nazywa się fairy" NIE BĘDĘ WSTAWIAĆ!! Jak wiecie galeria nadal nie działa poprawnie i nie mogę zorientować się czy dany obrazek jest czy go nie ma.
Po drugie ze względu na bałagan na naszej skrzynce odbiorczej opublikowałam po raz drugi opowiadanie "Pracowite popołudnie".
Po trzecie jeśli wysyłacie swoje obrazki do opowiadań musicie liczyć się z późniejszą aktualizacją, gdyż takie obrazki musimy odpowiednio przyciąć i dodać do naszej galerii.
To tyle.
[ Dodano: 2006-02-19, 13:32 ]
Dzisiajsza aktualka jeszcze nie jest skończona więc proszę się nie denerwować. Wynikły problemy z pocztą.
Na skrzynce coraz większy bałagan, przede wszystkim dlatego, że nie czytacie (nie wszyscy, jednak wielu owszem) zasad publikacji.
1. Najczęstszy przykład, to brak właściwego nicka. Owszem, podpisują się wszyscy, ale próżno szukać w spisie użytkowników Iksińskiego, który zarejestrował się jako Iks, a teksty wysyła pod własnym nazwiskiem, albo, co gorsza, nickiem używanym w innym zakątku Internetu.
2. Kolejne utrudnienie: format załącznika. .rtf ma priorytet. .odt i .doc mogą sprawiać problemy i z reguły sprawiają je. .txt najlepiej sobie darować
Aktualka, która właśnie ujrzała światło dzienne, z powodzeniem mogłaby być tłustsza. Niestety tylko trzy propozycje spełniły wszystkie wymogi. Dokładnie to samo dotyczy wierszy. Niektóre zalegają od miesięcy i wcale nie ze złej woli aktualizatorów
Na Twoim miejscu poświęciłabym te pół godziny i wysłała każdemu odrzuconemu podobną informację na maila - wraz z zaznaczeniem, że następnym razem się nie pofatygujesz informować. Bo wydaje mi się, że wiele osób nie zagląda na forum - a już na pewno nie poza wątek dotyczący ich prac .
No cóż, to nie żal mi autorów - widać, że to nikt "wartościowy" - ot, kolejny dziesięciolatek, który ledwo wstukał, a chce już gdzieś opublikować. Jak przychodzi do czytania regulaminu albo zamiany pliku z doc na rtf, to się biedaczek gubi.
Nie jesteś, Melfko. Jeżeli ktoś nie potrafi przeczytać kilku zdań ze zrozumieniem, to dlaczego niby ma być opublikowany?
A może... może należy zaimplementować jakiś formularz zgłaszania tekstów przez stronę na maila? Wtedy pomyłki czy brak niektórych danych byłby po prostu niemożliwy.
Dzisiejsza aktualizacjia to siedem wierszy, z czego pięć autorstwa powracającego na łono FZ po długiej przerwie staramaya oraz jeden Mai i jeden debiutującego kańyśa. Prócz tego cztery nowe opowiadania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum