All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Poziom: 38 HP
8%
348/4353
MP
100%
2078/2078
EXP
48%
74/153
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
A na ulicy chodzisz w kartonie na głowie? Bo jeśli nie, to pewno nie straszysz. Za mną za to kiedyś krzyczeli - ale byłem w starym brunatnym prochowcu i glanach, a godzina była późna - a patrzą ze zdziwieniem często. Nie wiem, dlaczego
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
Dzięki mojej zaawansowanej ślepocie nie zauważyłem czegoś takiego jak „Album”, dzisiaj mi się polepszyło i jakoś tam widzę i oto jestem. Fajnie jest wiedzieć z jaką osobą się rozmawia, nie żebym był człowiekiem, który szczególną uwagę zwraca na wygląd, ale jednak wole mieć w głowie zakodowany portret jakiejś osoby. Dodaje dwie moje dziwaczne fotki, które zrobiłem na poczekaniu.
Pozdrawiam.
_________________ "(...) ojczyzną ludzi, którzy kochają, jest ojczyzna tych, których kochają." - Aleksander Dumas (ojciec)
Jak dla mnie to nie on zdecydował, tylko ktoś za niego zdecydował - sądząc po tym, kto zamieścił zdjęcie . Ale dobrze, bo coś nam ostatnio album podupadł, może ktoś jeszcze się "odważy" .
W ramach ożywiania albumu wrzuciłam dwa zdjęcia. Jedno, jak to określił Hidden, narcystyczne, a drugie... hmmm... egoistyczne, bo lubię tamto miejsce .
Poziom: 33 HP
5%
149/2982
MP
100%
1424/1424
EXP
43%
51/117
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
Nie dość, że jestem ślepy, to jeszcze i głupi
Po kilkunastu miesiącach szczaiłem się, że mamy coś takiego jak album na naszym forum
I druga sprawa - oczywiście IDK (Aj dont noł xD), czy po prostu nie wiem, jak i gdzie te foty wrzucić
A skoro nie wiem, pozostaje mi wrzucić link do moich fotek
NIE OTWIERAĆ, GROZI TRWAŁYM SKAŻENIEM
DALEJ CHCESZ MNIE ZOBACZYĆ
DIS IS JA http://www.fotka.pl/profil/Dancer1990/
P.S. Przestań krzyczeć, przecież ostrzegałem
_________________ "...I cicho Cię proszę chroń przed ścieżką ciemną.
Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć..."
Po kilkunastu miesiącach szczaiłem się, że mamy coś takiego jak album na naszym forum
I druga sprawa - oczywiście IDK (Aj dont noł xD), czy po prostu nie wiem, jak i gdzie te foty wrzucić
Klikasz- "Album", następnie wybierasz kategorię - "Fantazyzone" albo "Przyroda" i potem klikasz "dodaj zdjęcie" (tuż pod napisem "Fantazyzone" lub "Przyroda"). A potem już z górki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum