A ja mam bardzo ważne pytanie - dlaczego nie można już wybrać stylu forum bardziej przyjaznego dla oczu użytkownika? Jak widzę tę czerrrrrrń to mi się odechciewa pisać .
http://forum.fantazyzone....start=350#30490 <- tu jest odpowiedź.
A dziękuję . Przy tej całej czerni naprawdę odechciewa się szukać samodzielnie ;(.
W związku z tym drugie pytanie - czy administracja zamierza popracować nad jednym, malutkim, malusieńkim, skromniutkim stylem, który będzie przyjazny oczom użytkowników? (czyli jasne tło i ciemny tekst)
Mnie osobiście takie "bajery" jak cienie czy ogień wokół tekstu nie interesują, więc jeśli nawet "nie wszystko będzie działało" z podobnych rzeczy, chciałabym mieć wybór czegoś bardziej tradycyjnego.
Ja lubię blue, ale nie pogardzę i silverem. Nie pogardzę niczym odróżniającym się od czerni, jeśli już o tym mówimy.
A ja bym jeszcze zrobiła zastrzeżenie o kontraście - bo Lego przygotuje styl z białym tłem i jasnoszarymi literkami , to na jedno wyjdzie.
A tak poza tym to na żaden narzekać nie będę (a mojemu ulubionemu, zielonemu, zapalę świeczkę ).
Jeśli nie ma go w recenzjonie i nie ma go w archiwum to znaczy że takiego wątka nikt nie zakładał Więc proszę śmiało założyć, a jeśli by się znalazł to się połączy
Ja też mam takie tyci, tyci pytanko. Co ile czamu mniej więjej robicie update strony. Bo ostatni był 12 maja, a ja tak czekam i czekam, aż ujrze swe opowiadanie... Nawet nie wiem czy pomyślnie otrzymaliście moje dane. I smutek mnie ogarnia i nostalgia. Melancholia atakuje moją wewnętrzność. Nie ma we mnie żadnej empatii ani sympatii. Świat nabrał ciemnych barw, papierosy się skończyły, alkocholu ni widu, ni słychu. Wszystcy dilerzy w okolicy już dano w więźniach pozamykani. A ja siedzę w domu i klikam, co 15 minut 30 sekund i 50 setnych na odśwież. Szczerze wam powiem. PALEC mnie już boli!
_________________ Zapłacisz mi za każden czyn i słowo, wypowiedziane przeciw mnie.
Poziom: 1 HP
0%
0/18
MP
100%
8/8
EXP
77%
7/9
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
To moja wina, że tak dawno nie było. Po prostu koniec semestru, sił nie ma czasu tym bardziej. Ale na dnaich zrobię aktualke, obiecuje. I przepraszam za nieobecność i brak aktywności na forum. Jeszcze kilka tygodni...
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
O może tu mi ktoś odpowie?
Jak wykasować, wyciąć, wycofać swój tekst?
_________________ "W człowieku, który uważa, ze wszystko już było i nic nie może go zdziwić, umarło to, co najpiękniejsze - uroda życia".
R Kapuściński "Podróże z Herodotem"
Nie da się. I tu była także moja bolączka. Na stronie powinno być coś w rodzaju rejestracji, by każdy mógł choć zmienić swoje dane i mieć w nie stały wgląd. Poza tym, ta strona nie jest zinem internetowym, więc uważam również, że powinna istnieć możliwość własnoręcznego skasowania swojej pracy przez użytkownika.
Szuirad - dobijaj się o to do admina - innej drogi nie ma.
Chwileczkę. Tekst można wycofać w każdej chwili. Podaj tylko tytuł, o który chodzi, Szuiradzie. Zresztą przejdziemy na priva. Max.d rządał ingerencji w ankietę rejestracyjną, a to już nieco inna para kaloszy, nie na stopy zielonego.
Niestety. Plik z czystym tekstem w preferowanym formacie .rtf. Ale możesz wysłaś własny plik z obrazkiem w osobnym załączniku, będący Twoją propozycją odnośnika do opowiadania na stronie głównej. Możesz też zamieszczać swoje zdjęcia i grafiki w Albumie, to się je podlinkuje w Twoim przyszłym autorskim wątku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum