Mój Vahpa Aalab Dug, to też powieść niedokończona i z pewnością minie rok, albo dwa, zanim ją skończę.
A tak na marginesie, to co z powieścią skończoną, ale dosyłaną w częściach? Jeśli coś dużego przesłałbym na raz, to prawie nikt do tego nie zajrzy. Czyli jeśli coś takiego podeślę, to czy mam określić to jako powieść niedokończoną, czy już sf?
_________________ Jeśli otrzymasz coś za darmo - zastanów się
Ile naprawdę przyjdzie Ci za to zapłacić...
Mój Vahpa Aalab Dug, to też powieść niedokończona i z pewnością minie rok, albo dwa, zanim ją skończę.
A tak na marginesie, to co z powieścią skończoną, ale dosyłaną w częściach? Jeśli coś dużego przesłałbym na raz, to prawie nikt do tego nie zajrzy. Czyli jeśli coś takiego podeślę, to czy mam określić to jako powieść niedokończoną, czy już sf?
Myślę, że to jest nieco inna sytuacja. Jesteś osobą wiarygodną i jeśli mówisz, że skończone, a będziesz dosyłał w częściach, może (IMO) zostać w SF.
Do opowieści niedokończonych: "Zwierciadło osobowości" Morbita (z działu SF). Końca i autora nie widać na FZ ;P.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum