Witajcie. Dziś znowu kolej na ankietę. Tym razem chciałbym się dowiedzieć czy warto zrobić dla Was wersję wap naszego serwisu. A jeśli tak to co miało by w nim być. Oczywiście mówimy tylko o samym serwisie bez forum i galerii.
Poziom: 30 HP
4%
93/2333
MP
100%
1114/1114
EXP
28%
28/99
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Ja juz chyba stronę na WAPie oglądałem, ale strasznie to wychodzi drogo. Więc jak najbardziej I tak już czytam książki na komórce, jeszcze jedno źródło nie zaszkodzi.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Zdecydowanie na tak W podróży nie będzie mi się nudziło
_________________ Za linią wroga są tylko dwie rzeczy, którym możesz ufac. Swojej broni i swojemu Bogu.
Moje zachowanie jest ludzkie, tak ludzkie, że wręcz krasnoludzkie.
Mam syna, na imię mu "Odwet"!
No to widzę że już dwie osoby chętne Ktoś jeszcze? Jakieś sugestie?? Oczywiście forum nie będę do wapa wrzucać Już niedługo powinna pojawić się wersja beta tego przedsięwzięcia.
[ Dodano: 2007-07-10, 21:57 ]
No to można powiedzieć że testowa pierwsza strona w Wapie ruszyła, adres wap.fantazyzone.pl
Od dziś pod adresem http://wap.fantazyzone.pl dostępna jest testowa wersja wap naszego serwisu. Póki co dostępne są opowiadania, w najbliższych dniach pojawią się również wiersze i artykuły. Jest to wersja testowa, więc jeśli w trakcie korzystania znajdziecie jakiś błąd to piszcie o tym tutaj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum