Wysłany: 2009-05-23, 10:16 Plac targowy, czyli coś na uspokojenie nastrojów
W związku ze spięciami powodowanymi pojawianiem się na forum coraz częstszych ogłoszeń i reklam pozaserwisowych, stworzyłem nowe podforum Plac targowy, w którym takowe winny lądować i gdzie nikt nie powinien mieć o nie pretensji. Niechaj będzie to po prostu miejsce na takie ogłoszenia - kto chce, niechaj tam dyskutuje, ale niechaj będzie każdemu wolno się tam reklamować do woli. Oczywiście przy zachowaniu dobrego smaku, kultury i przynajmniej pozornego powiązania z tematyką Naszego Forum.
Tym samym niech będzie wiadome, że tematy reklamowe umieszczane w innych działach będą przez moderatorów wedle uznania kasowane, bądź przenoszone na targowisko.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Ostatnio zmieniony przez hidden_g0at 2009-05-23, 14:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-05-23, 14:32
Świetne posunięcie! Kiedy pisałem swojego pierwszego posta od lat ( ), miałem spore wątpliwości, gdzie najlepiej byłoby go umieścić. Kto wie, czy to kogoś nie zachęci do dodawania tego typu ogłoszeń, co samo w sobie nie jest przecież niczym złym.
Pojawiłem się i zniknąłem - jednak zgodnie z zapowiedzią postaram się wpadać. Na razie mam na głowie zarazem pracę i przeprowadzkę, więc szara rzeczywistość trochę wchodzi mi na głowę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum