Pamiętaj - jeśli wszyscy będą tylko czekać na recenzje, nie doczeka się nikt.
Nic dodać, nic ująć. Co prawda, wiadomo, że "fachowcy" są zawsze na miejscu i w miarę regularnie recenzują sporą ilość tekstów, ale miło czasem dostać też komentarz od kogoś, kto nie zna jeszcze mojej twórczości. Nie ma sensu nikogo zmuszać, ale gdyby się kilka nowych osób zreflektowało do recenzowania, nikt by nie załamał rąk w rozpaczy To nie jest kwestia talentu, tylko właśnie niechciejstwa. Jejku, ja też alfą i omegą litaracką nie jestem, ale kilka słów na temat utworu napisać zawsze się da. Choćby zwykłe "nie podobało mi się" - to zawsze coś.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
No to ja najpierw trochę porecenzuję. A za jakiś czas może podeślę jakieś teksty... Co do recenzji to najpierw spróbuję napisać co nieco o tych starszych tekstach (2003) z działu Fantasy.
A dlaczego nie? Tyle że sugerowałbym wybrać opka tych autorów, którzy jeszcze są aktywni na FZ. U pozostałych może być kłopot z odpowiedzią.
Sam także, będąc tu "żółtodziobem", kiedy spodobały mi się teksty pewnych autorów, urządzałem sobie mały maraton recenzji ich starszych opowiadań.
Tyle że sugerowałbym wybrać opka tych autorów, którzy jeszcze są aktywni na FZ.
Ha! Właśnie. Zerknąłem i widzę, że tylko Regis z tych osób z 2003 ("Wszystko to i jeszcze więcej") jest obecnie aktywny. Cóż... trzeba będzie mieć na to oko
Tyczy się to również osób, które obecnie recenzują, a mają w nosie tak naprawdę recenzję. Przypuszczam, że nawet większość ich nie czytuje. Cieszę się, że masz zapał, którego mnie (tej z 2003) już zabrakło.
witam wszystkich serdecznie ja tu nowy, moje pytanie może więc okazać się głupie, ale co mi tam: czy temat przeznaczony na komentowanie mnie muszę założyć sam, czy też jest zakładany przez administrację? bo pojawiła się moja praca, a temat nie.
Temat zakłada osoba która pierwsza będzie recenzowała, chociaż nie widzę problemu żebyś sam sobie temat założył, jeśli jest to dla Ciebie problem, to któryś z użytkowników temat ten założy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum