Fajnie piszesz i zastanawłam się, czemu nie zwróciłam do tej pory na ciebie uwagi, ale już wiem! Masz tylko 3 teksty na fz. i rzadko coś nadsyłasz.
Szuirad napisał/a:
Rudy Lisz napisał/a:
"w miejscu, które nie wszywało, by kiedykolwiek istniała tu jakaś wieś.
- Mgła wciągnęła wszystko - zostały łąki i lasy. Teraz zastanawiam się, czy również droga, by Honda Prelude miała się po czym potoczyć )
Nawet fakt, że muszę nosić okulary nie wyjaśni takiej ślepoty. Czytałem tekst kilka razy(w tym z ekranu po publikacji), czytała to żona i mama - polonistka i dopiero gdy przedstawiłaś top bardziej niż na tacy dostrzegam błąd - ma byś "wskazywało"
Rudy Lisz napisał/a:
Masz tylko 3 teksty na fz. i rzadko coś nadsyłasz.
Czas, czas, czas ... a po drugie to wróciłem do pisania po kilku latach przerwy.
Pozdrawiam
_________________ "W człowieku, który uważa, ze wszystko już było i nic nie może go zdziwić, umarło to, co najpiękniejsze - uroda życia".
R Kapuściński "Podróże z Herodotem"
Poziom: 17 HP
1%
6/630
MP
100%
301/301
EXP
2%
1/41
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Co tu wiele mówić: bardzo dobre opowiadanie! Styl jak najbardziej profesjonalny, ciekawa fabuła, świetnie kreowany nastrój i pewna oryginalność, która przyznam, bardzo mi sie podoba. Jedyne, co moze stanowic jakis zarzut to trochę zbyt słabe nakreślenie histrii - niełatwo było mi sie w tym wszystkim połapać - ale to może daltego, że czytam z ekranu.
pozdrawiam
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Nieco spóźnione, ale szczere podziękowania Hiddenie za czas poświęcony "Mgle". Dzięki za recenzje i miłe słowo. Ciesze się, że Ci się spodobało. To zawsze mile łechce autora.
Pozdrawiam
_________________ "W człowieku, który uważa, ze wszystko już było i nic nie może go zdziwić, umarło to, co najpiękniejsze - uroda życia".
i jest to mój "papierowy debiut" - jeśli chodzi o opowiadania
A tak poza tym miło, że ktoś za nim zatęsknił
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum