"hehe" xD
Wiesz znam wielu ludzi, którzy maja absurdalne i sprzeczne zachowania - to leży w naturze ludzkiej, i choc Zwiastunka człowiekiem nie była, to jest silnie uosobiona
Co do całej swoistej "filozofii" świata, masz racje, przemyślałam to teraz i doszłam do wniosku, że jednak coś nie wyszło
Dzieki za opinie
_________________ Niebo Zamiast Dachu, Wiatr Zamiast Ścian - Niektórzy Nazywają To Domem...
- słońce z małej litery
- zaimki
- interpunkcja
- wielokropki
- liczby
- Twoja – z małej litery
- Interpunkcja w dialogu
- Naprawdę
- Oddziel myśli bohaterów od dialogów
- Literówki
- Korzyści
- „atmosfera miejsca stała się bardziej melancholijna i spokojniejsza niż kontrastowy nastrój wczesnego popołudnia” - zdanie przekombinowane; zbyt dużo chcesz powiedzieć za jednym zamachem
Podobało mi się. Ten fragment ma jakiś swój urok, jednakże jest dość wiele przemilczeń. Bawisz się z czytelnikiem w kotka i myszkę, i właściwie niczego nie wyjaśniasz. Ani roli owej zwiastunki, ani mężczyzny. Trochę banalne jest spotykanie się na cmentarzu, ale tego nie będę się czepiać. Skup się również na stronie technicznej opowiadania, bo czasami szwankuje. Poza tym myślę, że nie jest źle. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum