A o czym chcesz z nimi rozmawiać? I co za różnica, czy miasto jest duże?
Jeśli myślisz o wydawnictwie, gdzie płacisz za wydanie i nakład będzie dla znajomych, to wyślij maila, albo zadzwoń. Jeśli zaś chodzi o te "komercyjne", to wyślij im tekst mailem - albo jego fragment - i czekaj kilka miesięcy na - wcale nie pewną - odpowiedź. A najlepiej wejdź na stronę typowanego i sprawdź, jaką formę komunikacji preferują. I nie licz, że będzie to rozmowa.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Jejku, ale fajny temat. Ja z kolei miałem (mam?) tak: W 1999 roku napisałem kilka średnich tekstów, potem między 2000 a 2004 natłukłem ich kilkadziesiąt. W 2005 wykorzystałem kilka starych pomysłów, które miałem w postaci rękopisów (zostawione na czas posuchy w wenie) i do 2008 cisza - urodziły mi się bliźniaki, więc udało mi się sklecić jedną mroczną bajkę. I znów przez rok nic. Teraz znów zaczyna we mnie narastać potrzeba pisania, jak 9 lat temu, ale tym razem boję się, że to już nie będzie jak dawniej. Mieliście takie długie przerwy w pisaniu? Bo ja, przyznam - jestem przerażony niemocą.
_________________ Jeśli otrzymasz coś za darmo - zastanów się
Ile naprawdę przyjdzie Ci za to zapłacić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum