All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
18-19 sierpnia odbędzie się 2 Ogólnopolski Międzyforumowy Zlot Książkomaniaków w Krakowie.
Cytat:
Główne spotkanie odbędzie się 18 sierpnia (sobota) o 12 w południe na krakowskim rynku, pod pomnikiem.
Nie podaję linka do dokładniejszych informacji (nie wiem czy mi wolno, a nie chciałabym, żeby ktoś mi zarzucił, że reklamuję inne forum), a jak ktoś byłby zainteresowany, to mogę namiary wysłać na priv.
_________________ Książka jest jak przyjaciel, inny - to już nie ten sam. Nie będę przyjaciół na poniewierkę, na pewną zgubę zostawiać.
Maria Kann
Właściwie jestem tutaj krótko i bez żadnych sensownych wypowiedzi (to mam nadzieję się kiedyś zmieni), więc dzięki Nikolai (wpadnij, każdy za pierwszym razem dziwnie sie czuł ), że jako bywalczyni zaczęłaś temat . Serdecznie wszystkich zapraszam. Mam nadzieję, że stanie się to imprezą cykliczną.
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
Poziom: 38 HP
8%
348/4353
MP
100%
2078/2078
EXP
48%
74/153
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Dzisiaj Gliwickie Igry, gdzie serdecznie zapraszam. Można będzie mnie spotkać na przemarszu studenckim, gdzie wcielę się w strój ekshibicjonisty . A później koncerty.
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
Poziom: 38 HP
8%
348/4353
MP
100%
2078/2078
EXP
48%
74/153
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Już niedługo Off Festival w Mysłowicach. Będzie masa dobrej muzyki - dwa dni koncertów bez chwili oddechu od chyba 14stej do później nocy. Kilka scen, świetne warunki, wysoka kultura, piwo i pierogi . Ktoś się wybiera? Jeśli tak, to na 99% możemy się spotkać pod sceną, w ogródku piwnym, lub na polu namiotowym. Z moich faworytów będzie Peszek, Kulka i Cool Kids of Death. Ale fenomenem Offa jest to, że jedzie się głównie poznać nowe kapele, zazwyczaj świetne. Kto się wybiera? Cena większa niż rok temu, ale będzie warto, zaręczam.
All zmoro and potworo,
jadowitej, poisonous,
Gordanie Gordana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum