Wysłany: 2009-03-23, 00:56
Ja mam Notebooka Fujitsu siemens Amilo z Core2Duo i 2GB Ramu oraz Vistą na pokładzie, i w zasadzie nie mogę na nią narzekać. Czasem się wiesza, owszem, ale generalnie działa płynnie i nie atakuje mnie tonami błędów. Komputera do muzyki nie używam, bo ma dość słabe głośniki(telefon-Walkman starczy ), natomiast lubię podłubać we flakach PSP czy telefonach Motoroli i SE, oraz pobawić się z Sony Theme Creator i GIMPem(choć przyznam się, że ten program to dla mnie wciąż czarna magia). Oprócz tego Filmy i internet, od gier mam konsole. Mój luby jest informatykiem, zatem zgadzam się ze stwierdzeniem, że to odmienna orientacja seksualna Plusem jest fakt, że nie muszę płacić za naprawę komputera. Informatycy są spoks
_________________ Starin up at where the moon should be
Wiek: 33 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 18 Skąd: straight from hell
Wysłany: 2009-03-23, 01:02
Wilk napisał/a:
Mój luby jest informatykiem, zatem zgadzam się ze stwierdzeniem, że to odmienna orientacja seksualna
Bez przesady - istnieją informatycy, którym bardzo brakuje drugiej połówki - chociażby niżej podpisany Jakoś mi komputer nie chce w pełni kobiety zastąpić niestety Poza tym poznawanie kobiety jak dla mnie jest znacznie bardziej pasjonujące niż poznawanie komputera - niestety płacą mi tylko za to drugie
Wysłany: 2009-03-23, 12:08
No wiesz, nie twierdzę, że On jest zintegrowany z komputerem i nie ma z nim kontaktu, ale czasem jak siądzie do programowania to już kaplica, wieczór z głowy : D
Nie zmienia to faktu, że dobry z niego człek, choć podejrzewam, że informatycy w pewnym momencie ewolucyjnie oderwą się od ludzi
Cytat:
Jakoś mi komputer nie chce w pełni kobiety zastąpić niestety
Bez obaw - japońscy naukowcy pracują nad tym
_________________ Starin up at where the moon should be
Poziom: 1 HP
0%
0/18
MP
100%
8/8
EXP
55%
5/9
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Nie zmienia to faktu, że dobry z niego człek, choć podejrzewam, że informatycy w pewnym momencie ewolucyjnie oderwą się od ludzi
To dosyć indywidualna sprawa. Ja jestem na czwartym roku informatyki, znam takich, którym brakuje tylko przystawki na USB do komunikacji bezpośrednio przez mózg. A ja na ten przykład nie znoszę programowania (poza pythonem i bashem i php - w rozsądnych ilościach) i bawi mnie właściwie tylko Linux, sieci komputerowe i informatyka przyszłości - jako raczej myśl niż praktyka. Większość informatyki to chore rzeczy dla ludzi z dysfunkcjami . Politechnice zawdzięczam przede wszystkim zdolność logicznego i analitycznego myślenia, reszta mnie niespecjalnie interesuje. Chcę zostać gościem jak informatycy z "IT crowd" - i mówić ludziom, żeby zrestartowali komputer.
Gdybym drugi raz szedł na studia - nie myślałbym o przyszłości i pracy. Poszedłbym na filozofię .
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Wiek: 33 Dołączył: 13 Mar 2009 Posty: 18 Skąd: straight from hell
Wysłany: 2009-03-24, 07:40
Wilk napisał/a:
No wiesz, nie twierdzę, że On jest zintegrowany z komputerem i nie ma z nim kontaktu, ale czasem jak siądzie do programowania to już kaplica, wieczór z głowy : D
Niestety z programowaniem jest tak, że przez godzinę piszesz program, a przez następnych dziesięć starasz się obczaić, dlaczego ten cholerny gruchot nie chce robić tego, co mu każesz
Wilk napisał/a:
Bez obaw - japońscy naukowcy pracują nad tym
Tak, Japończycy są do przodu nie tylko jeśli chodzi o zastępowanie kobiet komputerami, ale i jeśli chodzi o przewidywanie skutków Wszystkim ciekawskim polecam anime "Chobits"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum