All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Nie wiem, czy ktoś z Was pamięta Arilyn, ale swego czasu taka panna przebywała w granicach fantazyzone. Właśnie ona otrzymała nagrodę onetu w kategorii najlepszy blog roku 2006 - świat młodych.
http://arilyn.blog.onet.pl/
Hej. Zapraszam do odwiedzenia mojej prywatnej stronki. Są tu różne ciekawe teksty, recenzje, galerie z górskich wycieczek i innych dupereli. Strona jest jeszcze w budowie i wizualnie wygląda kiepsko ale staram się ... pozdro
Hej. Zapraszam do odwiedzenia mojej prywatnej stronki. Są tu różne ciekawe teksty, recenzje, galerie z górskich wycieczek i innych dupereli. Strona jest jeszcze w budowie i wizualnie wygląda kiepsko ale staram się ... pozdro
moja strona
Mam nadzieję że nie będzie Twój jedyny post na forum...
takumsaw, skądś Cię znam - to znaczy avatarka, ale nie kojarzę skąd? Mam wrażenie, że z kgb, tylko pod innym nikem, ale może się mylę.... Może w O was coś o sobie powiesz
_________________ Prawie wszystko co piszę w recenzjonie, to opinie początkującego hobbysty pisarskiego rzemiosła, ale doświadczonego czytelnika.
Poziom: 18 HP
2%
14/711
MP
100%
339/339
EXP
55%
25/45
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Zapraszam serdecznie do oglądania komiksu Ogonken - www.yselthewitch.ovh.org
Wszelkie grafiki jej autorstwa, jak i sam koncept. Za to kod w chyba 100% mój. Technicznie żadna rewelacja, ale jestem zadowolony.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Dobra ja zrobię autoreklamę Oto moja stronka, ruszyła wczoraj więc jeszcze dużo roboty przy niej, ale warto odwiedzić. Znajdziecie tam moje opowiadania (opublikowane również na FZ). Oprócz tego artykuły (jak ktoś się interesuje LOST-em, to już tam jeden jest na ten temat). Oglądnąć możecie moje inne dzieła, tym razem filmowe, a dokładnie robie fan-videa. Tak też zapraszam !
2. Film, który pokazuje, że na "Ostatniej wieczerzy" można znaleźć i św. Graala, i postać trzymająca dziecko. Dla wielbicieli "teorii spiskowych" (komentarz niestety po włosku, ale wszystko pokazane na filmie):
_________________ "Jest świt,
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Znalazłem fajna stronkę. Wymagana znajomość angielskiego choćby w stopniu podstawowym. O co biega?
Dżin zgaduje przy pomocy kilku pytań o jakiej postaci myślimy. I jest cholernie dobry. Pierwsze trzy postacie, o jakich pomyślałem, znalazł. A były to:
Kaczyński, Doda(!) i Wiedźmin (!!!). Idę się bawić dalej, jak macie ochotę - popróbujcie
EDIT: Jest Smok Wawelski, Reksio i Rumcajs... :D niesamowita baza postaci, i wszystko zgaduje w mniej niż 20 pytaniach co dziwne, niektóre pytania, jakie zadaje, wydaja sie bardzo ogólne, a za chwile pisze: Myslisz o... - i pada trafna nazwa:D
Eche. Mądre to to nie jest. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Przy generatorze wierszy podlinkowanym przez Pietrasa każdy domorosły poeta to bez mała Mickiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum