_________________ "Życie jest zbyt posrane, żeby nie słodzić herbaty" - Długi ^^
"Życie jest zbyt krótkie, żeby czekać na zielone światło" - To sem powiedział ja ^^
Poziom: 23 HP
2%
24/1225
MP
100%
585/585
EXP
35%
23/65
Krystyw [Usunięty]
Wysłany: 2006-02-11, 21:43
a jak koszulki wyglądają od tyłu? są gładkie czy mają to samo co z przodu
hidden_g0at Iluvatar Jesteśmy starzy i nienormalni
Ehh.. aktualne projekty mają tylko nadruk z przodu. Nie polecam jednak kupna, bo mimo iż fajne, to mają na nadruku stary adres. Podobno Wywiurek i spółka już cos z tym robią
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Lego a może czarną tą koszulke? I na plecach adres stronki?
_________________ Za linią wroga są tylko dwie rzeczy, którym możesz ufac. Swojej broni i swojemu Bogu.
Moje zachowanie jest ludzkie, tak ludzkie, że wręcz krasnoludzkie.
Mam syna, na imię mu "Odwet"!
Taaaaa jak sobie tam sam coś zaprojektujesz... Tam jest taka opcja... Może niedługo coś się nowego tam pojawi... Ale to się jeszcze zobaczy. Póki co trzeba czekać.
Ten temat tu stoi od bardzo dawna. U nas w VBK powstał i 2tyg. później miałem już koszulkę (a miałem ją jako jeden z ostatnich). Mówię o czasie od powstania pomysłu do gotowej koszulki w garści.
_________________ Czegokolwiek czlowiek nie zrobi, i tak będzie żalowal, że nie zrobil czegoś innego, czymkolwiek by to nie bylo
Temat od dawna nieporuszany, a stronka dawno wygasla. Przewidywana reanimacja akcji?
_________________ "Jest świt,
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Temat od dawna nieporuszany, a stronka dawno wygasla. Przewidywana reanimacja akcji?
Strona nie wygasła, tylko od dłuższego czasu serwis jest w przebudowie. Jak by była wielka potrzeba to akcję ponowimy w jakimś innym serwisie. Z tego co pamiętam ostatnio nikt koszulki naszej nie kupił...
Z tego co pamiętam, pewna firma na allegro.pl zamieściła ogłoszenie: Było coś takiego, że wybierało się koszulkę (kolor, rozmiar itp) wysyłało się do nich zdjęcie, a firma z tego ogłoszenia nanosiła na koszulkę obrazek =) Cena też nie była nadzwyczaj wysoka za tego typu usługi - około ~40zł Ciekawe, czy jeszcze istnieje coś takiego?...
_________________ "...I cicho Cię proszę chroń przed ścieżką ciemną.
Nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć..."
Gdzieś już kiedyś był wzór koszulki - można go odkopać, jak trzeba będzie. Ale jeśli ktoś ma dyga do grafiki, to śmiało . Corel raczej nie jest obligatoryjny, bo taki strony bodaj JPGi i podobne przyjmują najczęściej.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Gdzieś już kiedyś był wzór koszulki - można go odkopać, jak trzeba będzie.
Był, w kolorze, ze smokiem.
...na poprzedniej stronie http://forum.fantazyzone....6,150.htm#20269
Tylko, że ma stary adres jeszcze, ktoś umiejący się bawić grafiką musiałby zmienić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum