Postanowiłem umieścić parę moich rysunków, które nie są zbyt dopracowane i piękne. Są to raczej wizje bezpośrednio przenoszone na kartki, częstokroć również są to moje sny.
Niektóre z powyższych ryskunków stworzyłem, spory kawałek czasu temu i dostrzegam teraz w nich kilka błędów, które psują dobry odbiór kiedy się na nie patrzy. Nie mniej jednak jestem z nich wszystkich (może nie w stu procenatch zadowolony) ale jednak dumny, i nie odważyłbym się cokolwiek w nich zmieniać, ponieważ lubie wracać do czasów kiedy je rysowałem, pozwala mi to również porównywać je z moimi ówczesnymi "tworami" i doszukiwanie się owych błędów. Zapraszam do umieszczania własnych prac i komentowania.
Pozdrawiam.
_________________ "(...) ojczyzną ludzi, którzy kochają, jest ojczyzna tych, których kochają." - Aleksander Dumas (ojciec)
Już podawałem tą stronę, ale na wszelki wypadek zamieszczę linka jeszcze raz: www.d-art6.ty.pl. To strona mojego kumpla, samouka. Zapraszam do odwiedzenia, bo warto
Niezłe rysunki, Varjusie. Gratuluję.
Ciekawe rysunki, Varjusie, szczególnie pajac i drzewko. Może technicznie siadają, ale pomysły sympatyczne.
Z mojej strony zapraszam na digarta Ogonken - mej ukochanej: ogonken.digart.pl i jej komiks: www.yselthewitch.ovh.org . Komiks może nie do końca do zrozumienia (bo bardzo życiowy), ale zaręczam, że przezabawny.
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Varjus, "zły" bardzo mi się podoba, jeśli chodzi o treśc, którą sobie wykreowałem. Błazen też niczego sobie:).
_________________ "Jest świt,
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Wysłany: 2010-03-19, 00:38
"Bo jest nas wielu.." , "Dłoń...", "Drzewko" i "E Kat" najbardziej przypadły mi do gustu. Masz niecodzienny styl, podoba mi się. Czasem występują usterki w ilustracjach, ale tak jest zawsze. Czekam na nowe rysunki:P
Ciekawe pomysły Varjusie, musisz tylko dłużej posiedzieć przy rysunkach.
Nathanielu, masz bardzo ciekawy styl, szczególnie mi się spodobała przedostatnia praca, bo widać, że zajęła trochę czasu.
To teraz ja się pochwalę ^^ - moje rysunki: http://qordos.deviantart.com/gallery/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum