max.d, poczuj się nawrócony Mało ludzi jeszcze wie o darmowej net-muzyce. A często naprawdę wspaniałe albumy można znaleźć w Internecie. Rzadko są to znane zespoły, ale przecież Radiohead i Nine Inch Nails udostępnili swoje ostatnie dzieła za darmo (explicite za wybraną przez ściągającego kwotę, która może być równa zero).
Zachęcam, żeby zerknąć na albumy, które mam w Ulubionych, albo oceniłem na Jamendo. Adres: http://www.jamendo.com/pl/user/hidden_g0at
Nie jestem muzyczną wyrocznią, ale myślę, że można tam znaleźć prawdziwe perełki
All zmoro and potworo,
co się czynicie podporą what you do to support
gadziny przewrotnej witej, gadziny Przewrotnem total,
jadowitej, poisonous,
co trzecią część gwiazd zuchwale at a third of the stars zuchwale
ujęła niebios powale, has included the heavens powale,
Gordanie Gordana
Hidden, fajny ten akustyczny materiał od ciebie. The Wind Whistles już za mną - takie radosne, miejscami skoczne, przyjemne, choć raczej nie będzie to mój faworyt. Teraz w obiegu EPka Mountain Mirrors, i zapowiada się przednio:).
_________________ "Jest świt,
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Ciekawe, Wouldoo, ale nie bardzo do mnie dociera, chociaż słuchalem z przyjemnością. Poza tym, nie rozumiem, czemu nazwałeś to pustynnym relaksiorem. Myślałem, że coś takiego to tworzy na przykład Jocelyn Pook ('Son of the desert', 'The Calling'), lub Hans Zimmer (Black Hamk Down - Main Title). Ostatecznie jakieś arabskie nawoływanie do modlitwy:
Ja mam ich 2 albumy, i nie wiem czemu zawsze kojarzą mi się z pustynią:D. Jeden utwór nazywa się "Desert Eagle", ale to chyba nie jest powodem:P. Mi się kojarzy Ratatat z pustynią i pójściem naprzód, co poradzę;). A STAR WARS przedni.
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum