Moi drodzy,
wszystkiego powiedzieć nie mogę, ale uchylam niniejszym rąbka tajemnicy. Na naszym serwisie szykują się zmiany i do tych właśnie zmian ja, Lil (dalej zwana wredną jędzą) poszukuję osób, które
- dysponują wolnym czasem w zakresie kilku godzin tygodniowo,
- mają po drodze z zasadami poprawnej polszczyzny,
- mają żelazne nerwy i cierpliwość,
- lubią nocne pogawędki na gg,
- są twórcze,
- nie zrazi je moje czepialstwo i chimeryczna jędzowatość,
- i są sadomasochistami lingwistycznymi .
Chętni do współpracy ze mną, która polegać będzie na bardzo skrupulatnym dłubaniu w tekstach już obecnych na Fantazyzone, jak i tych, które dopiero na FZ mają się pojawić, radosnej i twórczej archiwizacji (co wyjaśnię chętnym) oraz wszystkiego, co wiąże się z recenzowaniem, redagowaniem i wkurzaniem pozostałych adminów , proszeni są o wypowiadanie się w tym oto temacie.
Jeśli w grę wchodzi kilka godzin tygodniowo, to myślę, że jestem w stanie wygospodarować. Zasad języka nie znam może tak, jak Melfka, ale mam nadzieję, że wystarczająco. Lubię irytować czepliwych i chimerycznych adminów i kłócić się, że mam rację. Nie wiem, oczywiście, czy będę się nadawał, ale jeśli by się zdarzyło, że ktoś będzie zainteresowany moją kandydaturą, to zanim powiem "tak", chciałbym wiedzieć, o co chodzi - różne rzeczy są dla mnie czarną magią i może się okazać, że nie potrafiłbym czegoś zrobić itd.
dysponują wolnym czasem w zakresie kilku godzin tygodniowo,
czasu to mam więcej (4-5 godzin dziennie+laptop jak jestem na delegacji)
Cytat:
mają po drodze z zasadami poprawnej polszczyzny
hmm... Mam nadzieje, ze moje opki mnie trochę bronią
Cytat:
mają żelazne nerwy i cierpliwość
jak najbardziej
Cytat:
lubią nocne pogawędki na gg
lubię, ale... tu jest problem, bo jak jestem na wyjazdach, to nie mam netu, jak jestem w domu, to nocami odsypiam... Napaliłem się na internet przez laptopa, ale póki co to są plany (jakkolwiek za najwyżej miesiąc będę już wiedział, czy kupię, czy nie. Przeważa jak na razie opcja nr 1 ).
Cytat:
są twórcze
Oj, są...
Cytat:
nie zrazi je moje czepialstwo i chimeryczna jędzowatość
Nie takie rzeczy ze szwagrem po pijanemu budowalim (jak to powiedział taki jeden na widok piramidy Cheopsa )
Cytat:
i są sadomasochistami lingwistycznymi
Oł jeeeee... <i tu zawył, a przerażony księżyc schował swą srebrną twarz za najbliższą chmurę>
Więc jakby co, to chętny bym był, jakkolwiek jeszcze nie wiem na co. Ale ten sadomasochizm zachęcił mnie do podniesienia łapki.
Jakby jakieś bliższe szczegóły były znane, to bym na maila prosił, bo najbliższe dwa tygodnie mnie nie będzie (tzn. będę, ale w Koszalinie, Gdańsku i Iławie), ale pocztę sprawdzę przy pomocy komórki.
Jakby pojawił się pewien szczegółowszy opis potencjalnego questa, choćby prywatnie wysłany, to możnaby się konkretniej ustosunkować do zapytania:).
_________________ "Jest świt,
Ale nie jest jasno.
Jestem na pół zbudzony,
A dokoła nieład.
Coś trzeba związać,
Coś trzeba złączyć,
Rozstrzygnąć coś.
Nic nie wiem.
Nie mogę znależć butów,
Nie mogę znależć siebie.
Boli mnie głowa. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum