Wysłany: 2010-07-25, 12:10 Opinie na temat prac krukru
Obiekt 616
Słówko na temat podmiotu domyślnego. Jest trochę ryzykowny, zbyt łatwo prowadzi do zaimkozy. I w niniejszym opowiadaniu rzeczywiście strasznie dużo jest zaimków, które możnaby przypisać nie tylko tym postaciom i przedmiotom, którym przypisał je Autor. Oczywiście łatwo jest nie zwracać uwagi na TĘ drobną niedogodność, gdy ma się do czynienia z tak świetnie skonstruowanym opisem. Czytałem z prawdziwą przyjemnością, niemalże płynąłem na falach zdań, prostych i logicznych. Fabularnie odrobinę mi to-to przypomina X-mena z całym inwentarzem postaci o nadprzyrodzonych zdolnościach, ale nic to. To jest bez wątpienia obiecujący początek i już czekam na kolejne.
P.S. "Bóg" się rozpoczyna dużą literką Bo nie wyglądało na to, aby chodziło o jednego z wielu bogów, a o Tego właśnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum